سومین دوره روز پژوهش دانشکده

30 12 2024 05:46

کد خبر : 40866429

تعداد بازدید : 167

03/10/10

سومین دوره روز پژوهش دانشکده با هدف ارتقاء سطح علمی و پژوهشی، در تاریخ 10 دی ماه برگزار خواهد شد. این مراسم فرصتی طلایی برای دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به حوزه‌های علمی است تا از سخنرانی‌های برجسته اساتید و صنعتگران بهره‌مند گردند.

در بخش نخست این برنامه، اساتید محترم جناب آقای دکتر ستوده و جناب آقای دکتر صراف‌زاده به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. در ادامه، جناب آقای دکتر دیداری، مدیرعامل پتروشیمی زاگرس و عضو هیات مدیره شرکت نفت و گاز پارسیان به مناسبت روز پتروشیمی، سخنرانی خواهند کرد.

در بخش دوم مراسم، جناب آقای مهندس دشمن فنا، نماینده محترم شرکت پارس بهین پالایش نفت قشم و از شرکت‌های زیرمجموعه گسترش انرژی پاسارگاد، در خصوص ظرفیت‌های این شرکت به سخنرانی خواهند پرداخت. این شرکت به عنوان نخستین پالایشگاه نفت فوق سنگین کشور و یکی از تولیدکنندگان برجسته قیر و محصولات هیدروکربنی در کشور، فرصت‌های مناسبی برای همکاری‌های علمی و تحقیقاتی فراهم آورده است.