اخبار و رویدادها

بازگشت به صفحه کامل
« بازگشت

چند خبر کوتاه در مورد کرونا و آب

چند خبر کوتاه در مورد کرونا و آب


چند خبر کوتاه در مورد کرونا و آب

99/1/10

 

حقایق مربوط به کرونا و آب آشامیدنی

اطلاعات فنی مختصری از سازمان جهانی بهداشت (WHO)در اوایل ماه مارس برای متخصصان و ارائه دهندگان آب و فاضلاب ارسال شد.

به گفته  WHO هیچ مدرک و شواهدی مبتنی بر بقای ویروس COVID-19 در آب آشامیدنی یا فاضلاب وجود ندارد همچنین  راه ورود و انتقال این ویروس را از طریق تنفس و تماس ذکر کرد.
به عنوان یک ویروس پیشرفته، COVID-19 این ویروس یک ویروس مقاوم نیست و دارای پایداری کم در محیط و حساسیت زیاد در برابر اکسیدان ها مانند کلر میباشد.
همچنین این سازمان افزود که روش های متداول تصفیه متمرکز که از مواد ضدعفونی و تصفیه کننده آب استفاده میکنند، باید ویروس را غیر فعال کند. در مناطقی که تصفیه متمرکز وجود ندارد، فناوری های تصفیه آب خانگی از جمله جوشاندن یا استفاده از اولترافیلتراسیون یا نانوفیلتراسیون، تابش خورشید، تابش اشعه ماوراء بنفش و استفاده از کلر آزاد با دز مناسب باید استفاده شود. مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) اظهار داشتند که COVID-19 از طریق آب آشامیدنی تشخیص داده نشده است.

آب آشامیدنی دربرابر COVID-19 محافظ شده است

در همین حال ، میکروبیولوژیست ، پروفسور Gertjan Medema PhD از موسسه تحقیقات آب KWR تأیید کرد که آب آشامیدنی در هلند در برابر کرونا ویروس محافظت می شود.
WHO از وی، در زمان شیوع بیماری حاد تنفسی (SARS) درخواست کرده بود تا خطر ابتلا به این بیماری از طریق آب و فاضلاب را ارزیابی کند.
وی اظهار داشت: " شرکت های آبی که آب  خود را از منابع آب سطحی تولید می کنند، همگی موانع ضد عفونی کننده متعددی را به منظور از بین بردن باکتری ها ، ویروس ها و تک یاخته ها ایجاد کرده اند که تجزیه و تحلیل ایمنی میکروبی آب آشامیدنی آن را تایید می کند. آبهای زیرزمینی نیز به نوبه خود، در زیر سطح در برابر همه آلاینده های میکروبی، از جمله ویروس ها، محافظت می شوند. "

شرکت مهندسی بین المللی Stantec گفته که بر اساس تحقیقات منتشر شده، "فرآیندهای تصفیه آب که مقررات مربوط به حذف / غیرفعال سازی ویروس را برآورده می کنند، برای کنترل کروناویروس ها مؤثر هستند".

تصفیه کروناویروس در فاضلاب

WHO در مورد تصفیه فاضلاب افزود: "تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر انتقال ویروس COVID-19 از طریق سیستم فاضلاب با یا بدون تصفیه فاضلاب وجود ندارد".

آژانس حفاظت از محیط زیست (EPA) گفت که کارخانه های تصفیه فاضلاب، ویروس ها و سایر عوامل بیماری زا را از بین میبرند و این ویروس "به ویژه مستعد ضد عفونی شدن" است.

فدراسیون محیط زیست آب (WEF) گفت، هیچ گونه حفاظت خاص COVID-19 برای کارمندان درگیر در عملیات مدیریت فاضلاب توصیه نمی شود. برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض فاضلاب ، کارگران باید از روشهای معمول پیروی کنند.

با این حال، این فدراسیون افزود که COVID-19 ممکن است از طریق مدفوع منتقل شود. پس از آنکه دانشمندان متوجه شدند برخی از بیماران آلوده به ویروس COVID-19 در مراحل اولیه عفونت به جای تب، اسهال را تجربه کرده اند، در مدفوعشان RNA ویروس شناسایی شده است.

در حالیکه CDC اظهار داشته که "خطر انتقال COVID-19 از مدفوع فرد آلوده نیز ناشناخته است".

با این حال، اضافه کرد که، انتظار می رود این خطر بر اساس داده های مربوط به شیوع قبلی کروناویروس های مرتبط، مانند SARS و سندرم تنفسی خاورمیانه(MERS)  کم باشد و تاکنون از انتقال  COVID-19 از طریق مدفوع گزارشی به دست ما نرسیده است.

اگر اپراتورهای تصفیه خانه های آب قرنطینه شوند چه اتفاقی می افتد؟

اتحادیه خدمات آب استرالیا (WSAA) در پاسخ به این سؤال  که "اگر کارگران در خانه قرنطینه شوند، آیا هنوز آب تأمین خواهد شد؟" پاسخ داد: "شرکت ها و تصفیه خانه های آب  برای این شرایط آمادگی خوبی دارند".

به طور کلی، کارخانه های تصفیه آب ایمن هستند و به تعداد کمی از کارکنان نیاز دارند تا آنها را اداره کنند و برخی از تصفیه خانه ها را می توان از راه دور اداره کرد.

با این حال، انجمن کارخانه آب آمریکا (AWWA) اعلام کرد که غیبت بالقوه می تواند "بر عملکردهای سیستم آب آشامیدنی و فاضلاب و توانایی آنها در بهره برداری و نگهداری مناسب از سیستم های آنها تأثیر بگذارد و در نتیجه خطراتی را برای سلامت عمومی افزایش دهد.

 

منبع:

www.aquatechtrade.com