دومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران و دومین همایش ملی عرضه و تقاضای آب شرب و بهداشتی، 22 الی 24 آبان‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

97/8/5

دکتر منوچهر حیدرپور، دبیر این رویداد علمی، با اعلام خبر فوق گفت: با عنایت به این که طی 20 سال گذشته تنها چند همایش پراکنده با عنوان آب و فاضلاب از سوی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و برخی از دانشگاه ها برگزار شده، متاسفانه رویدادی که بتواند بطور مستمر پایگاه تماس و تبادل نظر محققان و کارشناسان حوزه آب و فاضلاب باشد در کشور وجود نداشت.

در ادامه ایشان افزودند: این کنگره شامل 10 محور اصلی است که تأمین، انتقال، تصفیه و توزیع آب، جمع‌آوری، انتقال، تصفیه، بازچرخانی و بازیافت فاضلاب، بهره‌گیری از آب‌های نامتعارف، پساب‌ها و آب‌های لب شور، فناوری‌های نوین درآب و فاضلاب، ارتقاء، مقاوم سازی و بازسازی سامانه‌های آب و فاضلاب، مدیریت منابع انسانی و مالی درحوزه‌های آب و فاضلاب، از جمله این محورها است.

شایان ذکر است این کنگره از سوی انجمن آب و فاضلاب ایران، پژوهشکده آب و فاضلاب دانشگاه صنعتی اصفهان، شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار خواهد شد و علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی www.iwwa-conf.ir  مراجعه و یا با دبیرخانه این رویداد علمی به شماره 33912742-031 تماس حاصل نمایند.