دومین همایش ملی مدیریت مصرف آب در دانشگاه تهران برگزار شد

98/10/2

به گزارش کرسی یونسکو در بازیافت آب، دومین همایش ملی مدیریت مصرف آب با رویکرد کاهش هدررفت و بازیافت 19 الی 21 آذر در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

مراسم افتتاحیه همایش صبح روز 19 آذر با حضور مدیران وزارت نیرو، اساتید و دانشجویان دانشگاه، صاحبان صنایع و دیگر اقشار برگزار شد. در ابتدای مراسم آقای دکتر سلطانی رئیس محترم پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران ضمن خوش آمدگویی به کلیه حضار، به معرفی دانشکده فنی دانشگاه تهران و سوابق ارزنده آن در حوزه مهندسی آب و فاضلاب پرداختند. در ادامه دکتر صراف زاده، رئیس کرسی یونسکو در بازیافت آب و دبیر همایش، به نمایندگی از دانشکده مهندسی شیمی ضمن ارائه گزارشی از مجموعه فعالیت های صورت گرفته در دبیرخانه همایش بر لزوم توجه به بحث مدیریت مصرف و سازگاری با کم آبی تاکید نمودند.

در ادامه آقای دکتر اولیا معاون تحقیقات و منابع انسانی وزارت نیرو و خانم دکتر زهرایی مدیر دفتر مدیریت مصرف و ارتقا بهره وری آب و آبفای وزارت نیرو به تشریح اهم فعالیت های وزارت نیرو در بخش مدیریت مصرف آب و سازگاری با کم آبی پرداختند.

پس از استراحت کوتاه و گشایش نمایشگاه، نشست تخصصی اول با موضوع "چالشهای تعیین الگوی مصرف" و با حضور آقایان دکتر سجادی فر، مهندس سیدزاده، دکتر جلیلی قاضی زاده، دکتر ضرغامی، دکتر فاضلی و به ریاست دکتر تابش برگزار گردید.

پس از پایان نشست و زمان ناهار و نماز، تا ساعت 15 ارائه مقالات شفاهی در 6 تالار و ارائه مقالات پوستری از طریق سیستم الکترونیک صورت گرفت.

از ساعت 15 نشست تخصصی دوم با موضوع "تاب آوری زیرساخت های آب و فاضلاب در شرایط بحران به ویژه سیلاب" با حضور اعضای هیئت ملی ویژه سیلابها، آقایان دکتر بنی هاشمی، دکتر غیاثی، دکتر معتمد، دکتر صفوی و به ریاست مهندس قانع، مشاور مدیرکل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، برگزار گردید.

پایان بخش برنامه های روز نخست همایش، مجمع عمومی انجمن آب و فاضلاب ایران با حضور کلیه اعضا بود که تا ساعت 20 به طول انجامید.

روز دوم همایش با پنل های ارائه مقالات شفاهی و پوستری آغاز شد. سپس نشست تخصصی "استفاده از آب خاکستری در محیط های شهری" با حضور آقایان دکتر صراف زاده، مهندس جهانی، مهندس جمالی، مهندس طاهری و خانم دکتر زهرایی به ریاست آقای دکتر اکبرزاده برگزار گردید.

پس از پایان نشست، مراسم اختتامیه با گزارش خانم دکتر نظیف، دبیر علمی همایش، آغاز شد و در ادامه تجلیل از برگزیدگان همایش صورت پذیرفت.