تعطیلی شرکت های آب در امریکا، عده ای را در شستن دست های خود ناتوان کرد

99/1/19

با وجود اینکه بیشتر ما به صورت وسواس وار دست های خود را میشوریم تا از پخش شدن این کروناویروس جدید جلوگیری کنیم، افرادی در امریکا وجود دارند که حتی در خانه های خود نمی توانند آن طور که توصیه کرده اند، دست های خود را بشویند.

Artesia ، نیومکزیکو ، شهری کوچک با حدود 12000 نفر که در قسمت جنوبی ایالت قرار دارد ، حدود 70 مایل با مرز مکزیک فاصله دارد. هفته گذشته KRQE ، یک ایستگاه تلویزیونی در آلبوکرک ، گزارش داد که Artesia آب برخی از ساکنان را قطع می کند زیرا آنها قبض های خود را پرداخت نکرده اند.

براساس اعلام گروه مشاوره غذا و آب، قطع آب هنوز در مکان های متنوعی مانند نیوجرسی ، فلوریدا و میسوری رخ می دهد. این گروه می گوید که پیگیری این موضوع که آب چه تعداد خانوار در این کشور قطع شده است، دشوار است ، اما می تواند به اندازه 15 میلیون نفر باشد. حتی کرکلند ، واشنگتن - حومه سیاتل که خانه سالمندان در آن جامعه جزء اولین مکانهایی بود که تأثیرات مرگبار آن را مشاهده می کرد- هنوز برنامه ای برای متوقف کردن خدمات قطع سرویس ارائه نکرده است.

از سه‌شنبه گذشته ، بیش از 360 شهرداری و ایالت قطع آب را به حالت تعلیق درآورده‌اند ، اما مری گرانت از سازمان مراقبت غذا و آب به NBC گفته است که فقط 44 منطقه وعده داده اند که آب را به افرادی که قبلاً آن را از دست داده اند ، بازگرداند.