برگزاری میزگرد تخصصی دستاوردها و چالش های استفاده از آب های نامتعارف در دومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران

97/8/24

دومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران و دومین همایش عرضه و تقاضای آب شرب و بهداشتی در روز سه شنبه 22 آبان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد. این کنگره از سوی انجمن آب و فاضلاب ایران و همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان، شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار شده است. در دومین روز نشست، میزگردی تخصصی تحت عنوان "دستاوردها و چالش های استفاده از آب های نامتعارف" برگزار شده که در آن دکتر محمدحسین صراف زاده رییس کرسی یونسکو در بازیافت آب و دیگر متخصصین این حوزه به بیان دیدگاه های خود پرداختند.