عقد تفاهم نامه با انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران

انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران

انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران بعنوان یک مرکز تحقیق و توسعه آموزشی و پژوهشی صنایع نفت و گاز در سال ۱۳۷۸ در قالب زیرمجموعه دانشکده فنی دانشگاه تهران تاسیس شده است. این مرکز در حال حاضر در پروژه های صنعتی و پژوهشی مختلف در زمینه صنایع بالادستی مهندسی نفت و گاز فعالیت دارد و همچنین در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا آموزش دانشجویان مهندسی نفت دانشگاه تهران را بر عهده دارد. اهداف اصلی انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران عبارتند از:

1-آموزش کارشناسان کارآمد، توسعه و پیشبرد دانش فنی در صنایع نفت و گاز

2-طراحی و اجرای مطالعات علمی و هدایت تحقیقات آزمایشگاهی

3-شناسایی ضعف ها و کمبودهای صنعت نفت ایران در مقایسه با تکنولوژی روز دنیا و ارائه راه حل

4-برگزاری دوره های نوین و ویژه برای صنایع نفت و گاز

برای آگاهی کامل از دامنه فعالیت های این انیستیتو به آدرس وبگاه آن مراجعه فرمایید.

wwwipe.ut.ac.ir

تفاهم نامه همکاری دو جانبه بین کرسی یونسکو در بازیافت آب در دانشگاه تهران و انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران در تاریخ 1394/06/15 به منظور همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های مرتبط با بازیافت و استفاده مجدد از آب در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی انجام پذیرفت.