تفاهم نامه همکاری بین کرسی یونسکو و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران

پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران

پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف تولید، توسعه و ارتقای دانش و فناوری در عرصه محیط زیست و اثرات بهداشتی عوامل محیطی در کشور از سال 1389 با اجرای طرح‌های پژوهشی متعدد با بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی و کارشناسان توانمند تاسیس و در حال فعالیت است. لازم به ذکر است که این مجموعه به‌عنوان اولین پژوهشکده تخصصی بهداشت محیط و محیط زیست در نظام سلامت است.

این پژوهشکده بر اساس فعالیت ها و با توسعه مرکز تحقیقات محیط زیست دانشگاه که در سال 1382 تأسیس گردیده بود و با تشکیل سه مرکز تحقیقاتی زیر تاسیس شد:

1- مرکز تحقیقات آلودگی هوا

2- مرکز تحقیقات کیفیت آب

3- مرکز تحقیقات مواد زائد جامد

ماموریت اصلی پژوهشکده محیط زیست، شناخت مشکلات محیط زیست و ارائه راه حل برای رفع آنهاست و در حقیقت شامل دستیابی به اهداف کلان ذیل می‌باشد:

1) تولید، توسعه و ارتقای سطح دانش و فن‌آوری در زمینه محیط زیست و اثرات بهداشتی آن در کشور

2) انجام پژوهش در عرصه محیط زیست و انتشار نتایج آن برای بهره‌برداری تمامی ذینفعان

3) ارایه راه حل‌های مبتنی بر شواهد علمی برای مشکلات زیست محیطی مرتبط با سلامت و ارزیابی اجرای آنها

4) تأمین شواهد علمی لازم و مشارکت فعال برای تقویت و استحکام سیاست‌های نظام سلامت کشور در خصوص موضوعات زیست محیطی

5) تربیت نیروهای متخصص در زمینه محیط زیست

6) دستیابی به علم و فن‌آوری روز، ارزیابی، بومی‌سازی و کاربردی کردن آن در زمینه های ذیربط

7) گسترش همکاری‌های بین بخشی، منطقه‌ای و بین‌المللی با نهاد و سازمان‌های ذینفع در راستای دستیابی به اهداف مشترک

برای آگاهی کامل از دامنه فعالیت های پژوهشکده به آدرس وبگاه آن مراجعه فرمایید.

تفاهم نامه همکاری دو جانبه بین کرسی یونسکو در بازیافت آب در دانشگاه تهران و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال انجام می باشد.